آموزش بی نظیر جنسیت سازی ساتن ..امروزه طراحی لباس به یکی از حرفه های جذاب و در ضمن پول ساز تبدیل شده است. یکی از گام های مهم در طراحی لباس، ایجاد جنسیت پارچه با استفاده از ابزاری مانند مارکر، گواش، آبرنگ و انواع پاستل است…آموزش انواع جنسیت های مختلف در مرکز آموزش خانه صنعت و معدن.
امروزه طراحی لباس به یکی از حرفه های جذاب و در عین حال پول ساز تبدیل شده است. یکی از گام های مهم در طراحی لباس، ایجاد جنسیت پارچه با استفاده از ابزاری مانند مارکر، گواش، آبرنگ و انواع پاستل است. در واقع جنسیت سازی به این معناست که طراح لباس باید به گونه ای با ابزار های مختلف پارچه را روی کاغذ طراحی کند که با دیدن تصویر پارچه بتوان به جنس آن پی برد. در این مرحله طراح لباس و پارچه، با ابزار و مواد مختلف روی تصویر پارچه کار کرده و حس واقعی تری از لباسی که در ذهن دارد را نشان می دهد.
طراح باید با طرح و جنس پارچه آشنایی داشته باشد تا بتواند تصویر واقعی تری از پارچه را نشان دهد. جنسیت سازی انواع مختلف دارد. انواع جنسیت سازی در طراحی لباس شامل جنسیت سازی پارچه های چرم، بافتنی و بافت، گیپور و دانتل، جین و لی، مخمل هلی ساده و طرحدار، پارپه های نخی و گلدار، پارچه های ورنی، پارچه های چهارخانه، پارچه های حریر آبرنگی و ساده و پارچه های ساتن طرحدار و ساده است.
تکنیک های جنسیت سازی نیز شامل تکنیک مارکر، تکنیک گواش، آب رنگ، مدادرنگی، تکنیک کلاژ و تکنیک آکولین و مرکب است. هنرجویان طراحی لباس این تکنیک ها را با استفاده از ابزارهای رنگی مانند مانند آب رنگ، مداد رنگی، انواع پاستل و گواش فرا می گیرند. در بخش زیر با جنسیت سازی ساتن آشنا خواهید شد.
پارچه های ساتن بدلیل کاربرد زیادشان در لباس های عروسی و نیز لباس خواب، جزء پارچه های گران قیمت و خاص در نظر گرفته می شوند. بنابراین جنسیت سازی ساتن یکی از آموزش های مهم در طراحی لباس و مد است. مراحل جنسیت سازی ساتن شامل موارد زیر است: