
فوکوس کردن در تاریکی
فوکوس کردن روی سوژه های تاریک دارای کنتراست کم مشکل است. اما اتوفوکوس تقریبا همیشه از فوکوس دستی بهتر است. در زیر سه نکته برای اتوفوکوس کردن دوربین در تاریکی آورده شده .متاسفانه این تکنیک ها تنها برای سوژه های نزدیک دوربین کارایی دارند:
یک فلاش خارجی به دوربین تان وصل کنید .بسیاری از فلاش های خارجی، دارای فرستنده ی مادون قرمز هستند و دوربین می تواند برای کمک به فوکوس آن ها را روی سوژه ها بتاباند.
سوژه تان را با یک چراغ قوه روشن کنید.یک چراغ قوه ی قوی که دارای قابلیت متمرکز کردن نور باشد به کار گیرید و از روشن ترین و باریک ترین نورش استفاده کنید. نور چراغ قوه را روی سوژه بیندازید و سپس روی آن نقطه ی روشن فوکوس کنید.
از کسی بخواهید نزدیک سوژه بایستد و نور یک چراغ قوه را روی سه پایه تان بیندازد. سپس روی چراغ قوه ی فوکوس کنید .این تکنیک به دو نفر نیاز دارد ، اما این گونه می توانیداز چراغ قوه ای ضعیف تر استفاده کنید.
اگر هیچ کدام از این تکنیک ها موثر نبود، می توانید تلاش کنید دوربین تان را به صورت دستی فوکوس کنید. معمولا اگر آنقدر تاریک باشد که دوربین تان قادر به اتوفوکوس نباشد ، چشمان شما هم وضعیتی بهتر نخواهد داشت. در عوض، می توانید از علامت های فاصله ی فوکوس که روی اکثر لنز ها هستند استفاده کنید و فاصله تان با سوژه را تخمین بزنید. هر قدر سوژه نزدیک تر باشد ، اهمیت دقیق بودن تخمین تان بیشتر می شود . بعد از فاصله ای حدود 50 فوت ، می توانید فقط روی بی نهایت فوکوس کنید. اگر خواستید از تخمین فاصله ی فوکوس استفاده کنید، از عدد دیافراگمی بالاتر استفاده کنید تا عمق میدان تان افزایش یابد و تخمینی با دقت پایین تر هم امکان پذیر شود.
عکس نگیرید عکس بسازید
مراحل گرفتن عکس به این ترتیب است:
چیزی را می بینید و می خواهید آن را در خاطر نگه دارید.
دوربین را در بالا نگه می دارید.
شاتر را فشار می دهید.
مراحل ساختن یک عکس به این ترتیب است:
عکسی را در تخیل خود می آورید.
بهترین لوکیشن را می یابید.
بهترین نقطه دید را می یابید.
بهترین زمان را می یابید.
تغییراتی را که باید در نور طبیعی داد مشخص می کنید.
دوربین را بالا نگه می دارید.
تنظیمات مورد نیاز دوربین را برای رسیدن به نورپردازی ، پرسپکتیو،محوی پس زمینه و عمق میدان مناسب تعیین می کنید.
شاتر را می فشارید.
عکس را ادیت می کنید تا تخیل تان کامل شود.