عکاسی از شکلات هایی که زیبا و خوشمزه به نظر برسند، هنری است که نیازمند توجه به جزئیات و تکنیکهای خاص است.. با این توصیهها و تکنیکها میتوانید عکسهای تبلیغاتی زیبا و جذاب از شکلات بگیرید و محصول خود را به بهترین شکل ممکن معرفی کنید. با ما همراه باشید.
برای آموزش بیشتر و شرکت در کلاس عکاسی با ما تماس بگیرید
فهرست مطالب
ایدههای عکاسی با شکلات
۱. ایجاد صحنههای خلاقانه:
استفاده از شکلات برای ساخت صحنههای خلاقانه و جالب میتواند به شما کمک کند تا تصاویر منحصر به فردی از شکلاتها ایجاد کنید. میتوانید از شکلات برای ساخت مناظر طبیعی، شهرها، ساختمانها و حتی شخصیتهای مورد علاقه خود استفاده کنید.
۲. عکاسی ماکرو:
استفاده از لنز ماکرو برای ثبت جزئیات دقیق شکلاتها میتواند به شما کمک کند تا الگوها، سطوح صاف، ترکیب رنگها و ساختار شکلات را به تصویر بکشید. با استفاده از یک لنز ماکرو با بزرگنمایی بالا، میتوانید به طور دقیق به جزئیات شکلاتها پرداخته و تصاویر زیبا و جذابی از آنها به دست آورید.این موارد را در کلاس های آموزش آنلاین عکاسی نیز مطرح میشود
۳. عکاسی آبستره:
استفاده از تقنیت آبستره برای ثبت جابجایی شکلات در طول زمان میتواند به شما کمک کند تا تصاویر دینامیک و جذابی از حرکت شکلاتها ایجاد کنید. با استفاده از یک تریپاد و تغییرات در تنظیمات دوربین، میتوانید جابجایی شکلات را در طول زمان به صورت زیبا و هنرمندانه ثبت کنید.
۴. عکاسی فانتزی:
با استفاده از اشیاء دیگر همراه با شکلات، میتوانید تصاویر فانتزی و تخیلی ایجاد کنید. اضافه کردن عناصر دیگر مانند پرندگان مصنوعی، گلها و یا قطرات آب به تصاویر شما، میتواند به شما کمک کند تا تصاویر زیبا و جذابی از شکلاتها به دست آورید.
۵. عکاسی با پروژکتور:
استفاده از پروژکتور برای پرتاب الگوها، شکلها و رنگهای مختلف بر روی شکلاتها میتواند به شما کمک کند تا تصاویر جالب و زیبایی از شکلاتها ایجاد کنید. این نوع عکاسی میتواند برای تبلیغات یا دستورات طبخ بسیار مفید و مؤثر باشد.
پیشنهاد مقاله: تاثیر هوش مصنوعی در عکاسی
نکات و ترفندهای عکاسی تبلیغاتی از شکلات
استفاده از پس زمینه درست و مناسب
رنگ و نوع پس زمینه برای عکاسی از شکلات بسیار اهمیت دارد. اگر شما قصد دارید عکسی از شکلاتهای تیره بگیرید، سعی کنید تا از پس زمینههای سفید یا روشن استفاده کنید. اما اگر شکلات مورد نظرتان سفید است، از پس زمینههای تیره استفاده کنید. همچنین در عکسهای با کلید بالا و کلید کم، به تمرکز روی محدوده تونالیته مشابه نیز توجه کنید.
حالت مورد نظر برای گرفتن عکس از شکلات نیز بستگی به هدف و مقصد عکاسی دارد. اگر قصد شما گرفتن عکس برای استفاده شخصی، فانتزی یا فروشاهی است، با توجه به قصد و هدفتان از شکلات عکسبرداری کنید.اگر شما از شکلات خالص و بدون افزودنی عکسبرداری نمیکنید، به استفاده از محتویات دیگر در آن فکر کنید.
انتخاب لنز مناسب
لنزهای ماکرو و تله از دیافراگمهای باز برخوردارند که عمق میدان کمی در عکس ایجاد میکنند. این ویژگی باعث میشود که پسزمینه سوژه به خوبی محو شده و عکسهای حرفهای و جذابی به وجود آید.
استفاده از لنزهای با دیافراگم ۲.۸ یا حتی ۱.۴ میتواند به شما کمک کند تا از سوژههای مورد نظر خود عکسهای جذاب و حرفهای تهیه کنید. این لنزها به شما اجازه میدهند تا با عمق میدان کم، تصاویری با کیفیت و جذاب بسازید که به راحتی توجه مخاطب را جلب میکنند.
. این لنزها با ایجاد عمق میدان کم، به شما کمک میکنند تا عکسهای جذاب و متمرکز بر سوژه را به وجود آورید. به عبارت دیگر، لنز مناسب یکی از عوامل اصلی در خلق عکسهای تبلیغاتی شگفتانگیز از شکلات است.
استفاده از نور مناسب
نورپردازی در عکاسی شکلات بسیار حائز اهمیت است. باید به دنبال یافتن نور مناسب برای هر صحنه بود. رنگ شکلاتها باید با کلوین و زاویه پردازش مناسب باشد. از این رو، نورپردازی به شکلاتها ویژگیهای خاص خود را دارد.
اولین نکته در نورپردازی شکلاتها این است که شدت نورپردازی نباید به هیچ عنوان بیش از حد زیاد (Overexposed) شود. این موضوع میتواند باعث از دست رفتن جزئیات و رنگهای شکلات شود.
دومین نکته این است که رنگ نور و کلوین عکسهای شکلاتی باید تمایل رنگی به نور طلایی داشته باشد. از این رو، باید از بالابردن بیش از حد کلوین اجتناب شود تا رنگهای شکلات به صورت صحیح و واقعی در عکس نمایان شوند.
تکه تکه کردن و یا برش شکلاتها
برش دادن شکلات به شکلها و اشکال مختلف، میتوانید تصاویر جذاب و متنوعی برای تبلیغات خود ایجاد کنید. این روش به شما امکان میدهد تا با استفاده از زوایای مختلف و نحوه قرار گرفتن شکلاتها، تصاویر جدید و جذابی را به دست آورید.
زمانی که شما گزینههای زیادی برای تنوع در تصاویر ندارید، میتوانید به جای شکلات، شیرینی یا کیک را برش دهید و از زوایای جدید برای عکاسی استفاده کنید. با تغییر نوع محصول و استفاده از روشهای مختلف برش دادن، میتوانید تصاویر متنوع و جذابی را به دست آورید که مخاطبان را به خود جذب کند.
همچنین، میتوانید با فاصله بازی کنید تا یک نقطه مناسب را برای عکاسی از شیرینی و شکلات پیدا کنید. با تنظیم فاصله و زوایای مختلف، میتوانید تصاویر با عمق و حس سهبعدی ایجاد کنید که برای تبلیغات بسیار جذاب و موثر خواهد بود.
توجه به دما و آب نشدن شکلاتها
شکلات بافت حساسی دارد و به گرما بسیار حساس است. بنابراین باید اطمینان حاصل کرد که شکلات در محیط خنک و خشک قرار دارد. بهترین دما برای اتاق برای عکاسی از شکلات حدود ۲۰ درجه سانتیگراد است.
همچنین، محیط قرار دادن شکلات جهت عکاسی نیز بسیار مهم است. بهترین روش استفاده از یخچال برای نگهداری شکلات است. اما باید از یخ زدن آن نیز پیشگیری کرد تا به سرعت تکه شود یا شکرک زده شود. در صورت لزوم، میتوانید از سشوار یا مقدار کمی آب برای رفع مشکلات احتمالی استفاده کنید.
در نهایت، نور مناسب نیز اهمیت زیادی دارد. استفاده از نور پایدار و لامپهای LED یا نور غیر مستقیم خورسید توصیه میشود. زیرا لامپهای هالوژنی یا نور مستقیم خورسید ممکن است باعث ذوب شدن شکلات شوند.